Operiran mladić koji je opet propucan u Splitu, doznali smo nove detalje istrage

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, Facbeook

MLADIĆ koji je jučer propucan u Splitu operiran je u KBC-u Split, neslužbeno doznajemo. 

Riječ je o 27-godišnjem Marku Bekavcu koji je ranije ove godine već bio propucan u Splitu. Njemu su u splitskoj bolnici operirali strijelnu ranu koju su okarakterizirali kao lakše ozljede. 

Neslužbeno doznajemo da je policija danas provela niz obavijesnih razgovora

Za osobom koja je Bekavca jučer navečer propucala u vrat policija intenzivno traga. Kako neslužbeno doznaje Index, policija je danas provela više obavijesnih razgovora kako bi došli do počinitelja. 

Službeno su nam iz policije potvrdili da još nemaju sumnjivca, ali da intenzivno tragaju za počiniteljem.

"Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Tragamo za počiniteljem. Još uvijek nemamo osobu koju bismo doveli u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela", kratko su za Index rekli iz splitske policije. 

Bekavac je bio propucan ranije ove godine

Podsjetimo, u splitskoj Janjevskoj ulici u vrat je iz pištolja propucan Marko Bekavac koji je od ranije poznat policiji, ali i široj javnosti.

Riječ je o mladiću koji je već propucan ranije ove godine, a taj slučaj danima nije silazio s naslovnica. 

Policija je jutros objavila nove detalje pucnjave te otkrila da, suprotno pisanju nekih medija, nije privedena osoba osumnjičena za napad na Bekavca. Otkrili su i da je Bekavac u pucnjavi lakše ozlijeđen.

Kao maloljetnik ubo mladića nakon svađe oko ulaska u zahod

"Sinoć u 21:40 u Janjevskoj ulici u Splitu 27-godišnjak je ozlijeđen vatrenim oružjem. Pružena mu je liječnička pomoć, a prema informacijama kojima raspolažemo, radi se o lakšoj ozljedi u predjelu vrata. Na mjestu događaja je obavljen očevid. Provodi se kriminalističko istraživanje, u cilju otkrivanja i procesuiranja počinitelja", priopćili su iz policije.

Bekavac je inače kao maloljetnik ubio mladića na Bačvicama. Ubo ga je nožem nakon svađe oko ulaska u zahod. Prije dvije godine oteli su ga na Bačvicama, polomili ruke i noge i ostavili ga u garaži na Trsteniku.   

Source: Pucnjava u Splitu by indexpromocija

Pročitajte više