Srpski mediji: U Beogradu nasmrt pretučen brat ministra BiH, napali ga u parku

Ministar Vojin Mijatović Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

Jučer u poslijepodnevnim satima u Beogradu je ubijen brat potpredsjednika vlade Federacije BiH Vojina Mijatovića, potvrdio je srpski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, a prenosi N1.

"Sinoć oko 18, 19 sati policija je dobila poziv da je došlo do neke tučnjave, otišla je na adresu na Voždovac, zatekla je ozlijeđenog sa suprugom. Odvezen je u Hitni prijem i tamo je preminuo", izjavio je Dačić za Blic TV.

Navodno ga pretukli huligani koji su maltretirali njegovog sina

Kako su prenijeli beogradski mediji, Đorđe Mijatović je preminuo nakon što su ga pretukli huligani u dječjem parku na Voždovcu.

Prema neslužbenim informacijama, pretukla su ga dvojica mladića za kojima policija još uvijek traga.

Dačić je naglasio da se utvrđuje je li preminuo od posljedica udaraca koje je zadobio. "Utvrdit će obdukcija, liječnici kažu da je imao i neke epileptične napade", naveo je Dačić.

O slučaju je obaviješteno Više javno tužiteljstvo u Beogradu koje je zatražilo obdukciju. Kako doznaju srpski mediji, Mijatovićev sin jučer se požalio ocu da su ga mladići maltretirali u parku i oteli mu loptu. Mijatović je zatim otišao do njih, a nakon kraće rasprave mladići su ga napali i pretukli. On je u teškom stanju primljen u bolnicu gdje je podlegao ozljedama.

Mediji u BiH prethodno su prenijeli da je Mijatovićev brat ubijen u nedjelju popodne na Karaburmi, ali je riječ o drugom incidentu u kojem je nožem izboden stariji muškarac.

Pročitajte više