Osvoji Stipendiju: Prijavi se na natječaj Veleučilišta Studija Sigurnosti

Foto: Press

Žudnja za znanjem i profesionalnim usavršavanjem nije samo poželjna, već je i ključna za postizanje osobnog i karijernog uspjeha. Ako ste u potrazi za prilikom koja će vam omogućiti brže napredovanje i lakše zapošljavanje, imamo sjajne vijesti za vas! Stručni prijediplomski i diplomski studiji sigurnosti, koji startaju u listopadu 2024. godine, pružaju jedinstvenu priliku za obrazovanje i pripremu za tržište rada, otvarajući vrata karijere u području sigurnosti.

Programi koje nudi Veleučilište studija sigurnosti, dio Swiss School of Business and Management (SSBM Geneva), temelje se na švicarskoj kvaliteti, pružajući najnovija znanja na upravljačkoj i voditeljskoj razini. Ova institucija, s višedesetljetnom tradicijom obrazovanja sigurnosnih stručnjaka, akreditirana je visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj, a kroz nju je prošlo više od 4 tisuće alumni studenata.

VSS okuplja vrhunski tim sigurnosnih stručnjaka, a programi i kurikulumi osmišljeni su u suradnji s renomiranim akademskim i industrijskim partnerima. Personaliziranim pristupom dokazuje se kako su studenti temelj njihove zajednice. Uz podršku vrsnog Gospodarskog savjeta VSS-a, ova institucija gradi međunarodni centar izvrsnosti u obrazovanju sigurnosnih stručnjaka, pripremajući studente za kvalitetnu poslovnu karijeru.

Stipendije: Otvaranje Vrata Mogućnostima

Veleučilište studija sigurnosti otvara natječaj za stipendije kako bi omogućilo široj publici pristup njihovim programima. Evo što nudimo:

Stipendije za Prijediplomski Studij:

  • 2 stipendije pokrivaju 100% troškova školarine
  • 5 stipendija pokriva 50% troškova školarine
  • 5 stipendija pokriva 30% troškova školarine

Stipendije za Diplomski Studij:

  • 1 stipendija pokriva 100% troškova školarine
  • 2 stipendije pokrivaju 50% troškova školarine
  • 2 stipendije pokrivaju 30% troškova školarine

Kandidati koji se prijave za Stručni prijediplomski i diplomski studij sigurnosti i zadovolje uvjete bit će pozvani na intervju s članovima stručne komisije. Rok prijave za natječaj je 24.05.2024.

O Studijima: Vaša Putanja do Stručnosti

Stručni prijediplomski studij sigurnosti: Trogodišnji studij s 180 ECTS bodova, pruža stručni naziv "prvostupnik/ca inženjer/ka sigurnosti i zaštite", s dva smjera: Zaštita na radu i Zaštita od požara.

Stručni diplomski studij sigurnosti: Dvogodišnji studij s 120 ECTS bodova, pruža stručni naziv "magistar/magistra inženjer/ka sigurnosti i zaštite", s mogućnošću specijalizacija u područjima: Zaštita na radu, Zaštita od požara, Zaštita okoliša i Zaštita osoba i imovine.

Predavanja se održavaju u modernom, novouređenom kampusu u Zagrebu, potičući kreativnost, inovativnost i timsko druženje.

Kako se Prijaviti za Stipendiju?

Za prijavu, registrirajte se na našoj web stranici, napišite motivacijsko pismo i životopis te ih u PDF formatu pošaljite na kontakt e-mail info@vss.hr s naslovom "Prijava na prijediplomski/diplomski studij - stipendija", najkasnije do 24.05.2024.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na broj +385 (1) 4668 819.

Pružite si priliku za stručnim usavršavanjem i započnite svoju karijeru u području sigurnosti s potporom Veleučilišta studija sigurnosti. Vaša budućnost čeka!

Pročitajte više