Otvoren prvi Multipower centar - prodajno-savjetodavni objekt Atlantic Grupe

ATLANTIC GRUPA je otvorila Multipower centar, svoj prvi prodajni objekt koji će ujedno imati funkciju savjetovališta o sportskom nutricionizmu.

Novi objekt na južnom ulazu u Zagrebački velesajam otvorio je u nazočnosti brojnih sportaša i poslovnih parnera Srećko Nakić, potpredsjednik Atlantic Grupe za diviziju Distribucija.

Svo osoblje Multipower centra ima bogato iskustvo aktivnog bavljenja sportom i sportskim nutricionizmom te je prošlo dodatnu edukaciju od strane njemačkih stručnjaka iz Atlanticove divizije Sportska i aktivna prehrana.

Sportaši i rekreativci sada mogu na jednom mjestu dobiti stručne savjete od diplomiranog nutricioniste te pronaći sve proizvode ovog vodećeg europskog branda hrane za sportaše.

Povodom otvorenja g. Nakić je naglasio kako Multipower centar smatra važnim za podizanje svijesti o brandu Multipower, koji je u vlasništvu Atlantic Grupe od lipnja prošle godine, te važnim korakom u promicanju sportskog nutricionizma u Hrvatskoj.

"Naša strateška odrednica je prilagodba svjetskih trendova i standarda u sportskoj i aktivnoj prehrani potrebama i navikama hrvatskih korisnika“. - dodao je.

Pročitajte više