PERNAR SNIMIO NESREĆU Taksi se okrenuo na krov na Trešnjevci, vozača izvlačili vatrogasci

Screenshot: Ivan Pernar/Facebook, Video: Igor Šoban/Pixsell

TAKSI se prevrnuo na krov u Tratinskoj ulici nedaleko Cibone. Ivan Pernar zatekao se na mjestu događaja i uživo prenosio što se događa.

Taksista su iz auta izvlačili vatrogasci. Kako doznajemo nitko nije teže ozlijeđen, ni vozač ni putnik. A prema prvim informacijama nesreću je izašao drugi vozač koji se zabio u vozilo Taxi Cammea.

Tramvajske linije 3, 9 i 12, koje su zbog prometne nesreće u Tratinskoj ulici prometovale preusmjereno, od 13.12 sati prometuju redovito, javili su iz ZET.a.



Oglasio se i Cammeo

Stiglo nam je i priopćenje iz Cammea. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Danas iza 12 sati, u Tratinskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo i vozilo Cammea. Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo radi nepropisnog skretanja drugog vozila i oduzimanja prednosti vozilu Cammea dok se kretalo u traci za taxi vozila.

Odmah po dolasku hitnih službi pregledani su svi sudionici nesreće. Nasreću, niti osobe iz vozila Cammea niti vozač drugog vozila, koji je nesreću prouzročio, nisu ozbiljnije ozlijeđeni. U ovom trenutku još uvijek traje policijski očevid."
 

Pročitajte više