Pijani vaterpolisti "Juga" izazvali tučnjavu u riječkom kafiću

ČETVORICA pijanih vaterpolista dubrovačkog kluba "Jug" su u noći sa subote na nedjelju 21. siječnja izazvali tučnjavu u riječkom kafiću "Capitano", uslijed čega je jedan od redara zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Kako doznajemo od glasnogovornice PU primorsko-goranske, Mirjane Kulaš, tučnjava je izbila oko 4 sata ujutro, kada su se četvorica vaterpolista, inače hrvatski državljani s područja Dubrovnika, u dobi od 18 do 24 godine, fizički sukobili sa dvojicom redara.

U razgovoru sa direktorom kluba, gospodinom Goranom Suknom, doznali smo da su igrači otišli proslaviti pobjedu nad "Primorjem", no u navedeno vrijeme nisu smjeli biti vani, već su se trebali vratiti do 1 sat.

Redara je fizički ozlijedio Nikša Drobac, a uz njega su u tučnjavi sudjelovali Nikša Dobud i Pavo Marković, te još jedan vaterpolist čije ime nismo uspjeli doznati. Protiv navedene četvorice podnesen je zahtjev za podizanje prekršajne prijave.

"Riječ je o četvorici pojedinaca koji su na neki način narušili ugled kluba. O ovome se sada više govori nego o medaljama koje smo osvajali. Žalosno je što se tu spominje "Jug", a ne njegova četiri izdvojena člana." - rekao je Sukno za Index.

"Klub će sutra uzeti pojedinačne izjave svakog igrača, a sigurno je da će zbog ovoga uslijediti kazne." - dodao je Sukno.

I.M.

Pročitajte više