Pirovčanka sa svojim kćerima napala ljubavnicu bivšeg supruga

NESVAKIDAŠNJI obračun između žena dogodio se početkom tjedna u dalmatinskom mjestu Pirovac u kojem je u noći s utorka na srijedu došlo do verbalnog, a potom i fizičkog obračuna između 41-godišnje Pirovčanke i njenih dviju kćeri (18 i 19 godina) koje su se potukle s jednom 41-godišnjakinjom, ljubavnicom njenog bivšeg supruga.

Kako piše Večernji list, Pirovčanka, majka dviju punoljetnih djevojaka, je spomenute noći zatekla bivšeg supruga s drugom ženom u automobilu Peugeot. Nakon toga počela je udarati po vozilu kojem je i izbušila gume.

Iz vozila je zatim izašla vlasnica, također 41-godišnja Pirovčanka, čemu je slijedila žestoka svađa između dvije žene koje su se počele međusobno psovati. Ubrzo se u svađu uključio i suprug koji je braneći ljubavnicu nasrnuo na svoju 18-godišnju kćer.

List doznaje da sukob među ženama traje više od deset godina. Suprug je tada napustio svoju obitelj i počeo živjeti s drugom ženom s kojom ima dvoje vanbračne djece. Bivša ga je žena napala radi njegovog upornog odbijanja plaćanja alimentacije za dvije kćeri iz prvog braka.

Svađu i obračun među Pirovčankama je prekinula policija koja je podnijela prekršajne prijave protiv sudionika sukoba, a napadačica i njene dvije kćeri zaradile su i kaznene prijave radi organiziranja i napada na bivšeg supruga i njegovu ljubavnicu.

Peugeot je pretrpio štetu koja je procijenjena na 5.000 kuna.

Pročitajte više