Pitt i Aniston još jednom rastavljeni - u muzeju

Djelatnici londonskog muzeja Madam Tussaud morali su razdvojiti zagrljene voštane figure Brada Pitta i Jennifer Aniston nakon što se ovaj par hollywoodskih zvijezda prošli mjesec razveo.

"To je tražilo dosta posla jer su se obavijali rukama. Jennifer je jednu ruku imala na Bradovim prsima a drugu je držala na njegovim leđima", rekla je glasnogovornica muzeja Diane Moon u ponedjeljak.

Postupak koji je tražio ponovno modeliranje njihovih ruku stoji oko 19.000 dolara, a razdvojene figure ponovno su izložene okrenute leđima jedna prema drugoj.

Brad Pitt i Jennifer Aniston vjenčali su se u srpnju 2000. godine, a njihove zagrljene figure postavljene su u srpnju 2004. nakon što je muzej procijenio da je riječ o "sigurnom paru".

Jedini drugi bračni par postavljen u muzeju voštanih figura Madam Tussaud bili su glumci Richard Burton i Elizabeth Taylor, no njihove su figure bile razdvojene.

Glasnogovornica muzeja Diane Moon, unatoč cijene razdvajanja figura, nada se da će se Brad i Jennifer, koji su se razveli u siječnju, ponovno spojiti. "Željeli bismo da ponovno budu zajedno jer bi to bio lijep sretan kraj i nije nam žao novca za njihovo ponovno spajanje", rekla je Moon.

(Hina) xakoz ydv

Pročitajte više