Pogledajte brutalni napad američkog policajca na pijanu 15-godišnjakinju

AMERIČKI policajac je pod istragom nakon što se snimka njegova brutalnog napada na 15-godišnjakinju pojavila na YouTubeu.

Policajac iz Phoenixa, Patrick Larrison, se zaletio prema djevojci te ju je gurnuo na zid nakon čega je djevojka pala na pod, iako nije predstavljala nikakvu opasnost ni za njega, ni za ljude na ulici.

Djevojku su navodno izbacili iz škole 25. siječnja zato što je napala profesora i svoju majku, a policajci vjeruju da je u trenutku napada bila pijana. Glasnogovornik policije je kazao da je djevojka donosila alkohol drugim učenicima u bocama za vodu te je bila ratoborna i pijana.

Policajac prijavio brutalnog kolegu

Navodno se na parkiralištu posvađala s majkom te se u jednom dijelu snimke vidi kako njih dvije leže na podu, no djevojka se tada uspjela podignuti. Tada stiže policajac koji je brutalno udara o zid i obara na pod. Nakon napada je djevojka uhićena te optužena za napad. Snimka napada se na YouTubeu pojavila u utorak te ju je vidio policajac koji je obavijestio svoje nadređene koji su odmah protiv Larrisona pokrenuli istragu.

Pročitajte više