Policija rasvijetlila brutalan zločin: U Crnoj Gori dva brata raskomadali čovjeka!

POLICIJA je uhitila braću iz Kraljeva, 29-godišnjeg N.S. i 28-godišnjeg G.S. koji su priznali zločin na brdu Topliš iznad Budve gdje je jučer pronađeno raskomadano tijelo čovjeka koji je poznat po nadimku "Rosi Bugarin", pišu crnogorske "Vijesti".

Masakrirano i obezglavljeno tijelo muškarca pronađeno je sinoć oko 18.50 sati na šumovitom predjelu brda Spas iznad Budve, nedaleko od poznate diskoteke “Top Hill”. Danas je prvo uhićen osumnjičenik za ubojstvo N.S. a potom i njegov brat G.S. u naselju Majini. Policija sumnja da je G.S pomogao bratu da raskomadaju tijelo žrtve. Istraga je utvrdila da su braća iz Kraljeva poznavali žrtvu, i da je zločinu prethodila svađa.

Policija trenutno ispituje osumnjičene, od kojih se traži informacija o mjestu gdje su skrivene glava i šake ubijenog. Osumnjičenici su poznati policiji od ranije po kaznenim djelima krađe i zlouporabe opojnih droga.

Policija rasvijetlila monstruozno ubojstvo

Policija je priopćila da su rasvijetlili slučaj monstruoznog ubojstva. Oni su danas bili na svakom prometnom raskršću u Budvi, ne samo na prilazu gradu i kod mjesta gdje je pronađen leš. U neposrednoj blizini mjesta na kome je u siječnju ubijen kraljevčanin Ivan Šćepanović, u naselju Adok, policija je jutros u kontejneru pronašla garderobu za koju se sumnja da je koristio ubojica ili osoba koja je prenijela tijelo nepoznatog muškarca na brdo Topliš iznad diskoteke "Top Hill".

Forenzičari su odmah posumnjali  da je beživotno raskomadano tijelo proliveno benzinom i potom zapaljeno. Nigdje oko tijela nisu pronašli krv niti glavu. Tvrde da je leš negdje drugdje raskomadan i zamrznut, a potom donijet na brdo gdje je zapaljen.

Slučaj koji neodoljivo podsjeća na lbrutalnu likvidaciju Cvetka Simića u Zagrebu

Policajci uključeni u istragu brutalnog ubojstva kazali su da je pregledom leša vidljivo da je ubojica kirurški precizno kidao dijelove tijela. Ruke su otkinute u ramenu, a noge u kuku i onda prebačene preko obezglavljenog trupla.

Sa sličnom egzekucijom prošle godine susrela se i hrvatska policija koja je na Jarunu otkrila masakrirano tijelo Srbina Cvetka Simića. Policija je tada do identiteta ubijenog došla analizom DNK-a, koji su usporedili s bazom podataka srpske policije jer je Simić povezan s krijumčarenjem droge. Istrage je pokazala da je za taj zločin odgovoran Sretko Kalinić zvan "Zver". 

Pročitajte više