Ponovno se uspostavljaju letovi od Beča do Zagreba

Foto: EPA

AUSTRIJSKI nacionalni prijevoznik potvrdio je za portal Croatian Aviation ponovno uspostavljanje linije Beč - Zagreb - Beč od kraja lipnja.

Austrian će od ovog mjeseca ponovno letjeti iz Beča prema Splitu i Dubrovniku, stoga je bilo logično očekivati i uvođenje linije prema Zagrebu, na kojoj uz Austrian redovno prometuje i Croatia Airlines.

Austrian Airlines ponovno će, od 29. lipnja, povezati glavne gradove Austrije i Hrvatske jednim letom dnevno.

U jutarnjem terminu polazak iz Beča prema Zagrebu planiran je u 06:40, s dolaskom u Zagreb u 7:35. Polazak iz Zagreba prema Beču planiran je za 8:15, s dolaskom u Beč u 9:15.

U popodnevnom terminu zrakoplov će iz Beča poletjeti u 13:10, a dolazak u Zagreb planiran je za 14:05. Povratak prema Beču je u 15:15, s dolaskom u glavni grad Austrije u 16:10. Osim direktne (p2p) potražnje, putnicima iz Beča ovime se nudi veliki broj destinacija u Europi koje će Austrian ponovno pokrenuti od kraja ovog mjeseca.

Na letovima su planirani zrakoplovi manjeg kapaciteta, DashQ400 i Embraer 190.

Kompanija trenutno radi na novom redu letenja za srpanj, no očekuje se kako će u prvoj polovici srpnja Austrian nastaviti letjeti jednom dnevno na liniji Beč - Zagreb - Beč, javlja Croatian Aviation.

Pročitajte više