Predsjednički kandidat Mladen Kešer na varaždinskom "Placu"

Nezavisni kandidat na izborima za predsjednika Hrvatske Mladen Kešer Keš prošao je danas, u sklopu predsjedničke utrke, kroz Plac, popularnu varaždinsku gradsku tržnicu.

Tom je prilikom podijelio svoje promidžbene letke prodavačima, većinom ženama s okolnih obiteljskih gospodarstava koje svoje prehrambene proizvode prodaju na štandovima.

S nekoliko njih popričao je interesirajući se za njihove probleme.

Glavni slogani na letku Mladena Kešera su: "Hrvatska ostaje na mladima", "Hrvatska je oduvijek Europa - Europa treba Hrvatsku" i "Probudi se, Hrvatsko, odgodimo EU".

Na drugom dijelu letka je Potvrdnica, ovjerena kod javnog bilježnika, na kojoj piše da će on kao predsjednik Republike odgovoriti na sva pitanja i probleme građana vezane uz odnose s državnom upravom. Ako 15-ero građana ne dobije odgovor na svoja pitanja i probleme, Kešer će u tom slučaju dati neopozivu ostavku u roku od 15 dana.

Kešerovi glavni programski ciljevi su: minimum blagostanja za svakog hrvatskog građanina, konkurentnost gospodarstva kroz obrazovanje, znanost i pravedan porezni sustav, te učvrstiti hrvatsku nacionalnu sigurnost. Zauzima se za manju, jednostavniju i strožu državnu upravu, za socijalnu ravnopravnost kapitala i rada, obnovu duhovne i moralne stečevine hrvatskog naroda, odgodu ulaska u Europsku uniju i za to da u Hrvatskoj godine 2060. bude šest milijuna Hrvata.

Mladen Kešer načelnik je kalničke općine u Koprivničko-križevačkoj županiji.

(Hina) xmbed yln

Pročitajte više