Prostitucija na brazilski način: Vlada putem internetske stranice prostitutkama daje savjete

BRAZILSKO ministarstvo rada odnedavno je pokrenulo internetsku stranicu namijenjenu prostitutkama, putem koje im se između ostalog preporučuje kako da ostvare najfantastičnije seksualne odnose sa svojim klijentima te kako se mogu specijalizirati u svom poslu.

"Ispoljite svoje sposobnosti u izvođenju erotskih fantazija", "zavodite umiljatim nadimcima" te "komunicirajte na stranim jezicima", tek su neki od savjeta brazilske vlade kako bi tamošnje "prijateljice noći" bile što uspješnije na svom radnom mjestu i kako bi ostvarile što veći profit. 

Premda je prostitucija u toj latinoameričkoj zemlji legalizirana, spomenuta stranica je često predmet poruge brazilskih medija pa kritičari upozoravaju da je sadržaj sajta otišao predaleko te da bi ga trebalo prilagoditi. Upravo stoga su iz ministarstva rada priopćili da će do kraja ove godine neke dijelove stranice ublažiti.

Pored navedenih vladinih preporuka, stranica obiluje i drugim korisnim sadržajima, poput onih koji govore o tome kako nagovoriti mušteriju da navuče kondom, onih koji ohrabruju na prijavljivanje nasilja, ali i onih koji daju informacije o virusu HIV-a i AIDS-u.

Ig.M.
Foto: Index (arhiva)

Pročitajte više