PUZ: Tijekom proteklih 24 sata četiri razbojništva i drska krađa

NA ZAGREBAČKOM području u protekla 24 sata dogodila su se četiri razbojništva i jedna drska krađa, doznaje se u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Za sada nepoznati počinitelj na području Peščenice u Ulici grada Chicaga 17 u videoteci i papirnici "Ok", jučer ok 18,15 sati, uz prijetnju pištoljem otuđio novac i cigarete u vrijednosti od oko tisuću kuna.

Na području Sesveta u Ninskoj ulici bb u trgovini Mlinar nepoznati počinitelj jučer oko 13,45 sati uz prijetnju nožem zatražio od djelatnice da mu preda novac. Šteta je oko dvije tisuće kuna.

U trgovini Prehrana u Maksimirskoj 21, također jučer, oko 10,15 sati nepoznati je počinitelj uz prijetnju pištoljem od djelatnice zatražio da mu preda novac i bonove za telefone. Šteta je oko dvije tisuće kuna.

Na području Dubrave u ulici Dubrava 40 u zlatarni Franjo na traženje nepoznatog počinitelja djelatnica je jučer oko 11,45 sati izvagala i dalu mu zlatni lančić kao bi ga pogledao, no on je s njime pobjegao u nepoznatom smjeru. Šteta je blizu sedam tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj popevši se kroz otvoreni prozor sa zapadne strane u prostorije Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja u ulici Republike Austrije 20 jučer između 13,10 i 13,20 sati, dok u njima nije bilo nikoga, te otuđio tri prijenosna računala pričinivši time štetu od oko 30 tisuća kuna.

U Vodnikovoj ulici 6 izbio je u jučer oko 13 sati požar u stanu Saše N. za vrijeme njegova odsustva i ubrzo je ugašen. Nastala je šteta od oko 50 tisuća kuna.

Pročitajte više