Račan: Koalicija će pobijediti

NOSITELJ liste SDP-a Ivica Račan na središnjem predizbornom skupu koalicije SDP-a i Libre za drugu izbornu jedinicu, u bjelovarskoj sportskoj dvorani, izjavio je kako je uvjeren da će koalicija dviju stranaka pobijediti.

Napomenuo je da su provodeći vlast dosad dosta toga napravili, no i da to nije dovoljno te da je ostalo još dosta posla.

Račan je rekao da Hrvatska nije izolirana, da je cijenjena, da su zaustavljene negativne stope u gospodarstvu, da se smanjuje broj nezaposlenih i da će se to nastaviti, a cilj je idućih godina smanjiti nezaposlenost ispod deset posto.

On je pozvao birače da izađu na izbore i da sami odluče o svojoj sudbini te rekao ako glasuju za SDP, da ih neće razočarati, ali i da ne obećava previše, već da će pošteno obnašati vlast.

Prvi na listi SDP-a i Libre u 2. izbornoj jedinici Milan Bandić rekao je da je to najmlađa lista s prosjekom od 42 godine te da ima puno žena među kandidatima. Pozvao je birače da glasuju za one koji će ih najmanje prevariti.

Drugi na listi u toj izbornoj jedinici Jozo Radoš iz Libre istaknuo je kao prioritet put ka Europi i blagostanju.

U predvorju bjelovarske sportske dvorane, kandidati SDP-a i Libre pred posjetiteljima su pripremali i dijelili pečena jaja na kajganu.

Pročitajte više