Regionalni mediji se sprdaju s pljačkom hrvatskog MUP-a: Neviđena blamaža, bruka, filmska pljačka...

Screenshot: b92, faktor.ba, hercegovina.info

SINOĆNJA pljačka u sjedište MUP-a u Heinzelovoj ulici, prilikom koje je iz prostorija službe organiziranog kriminala navodno ukradeno čak 280.000 eura i dvije kile zlata, odjeknula je i u regionalnim medijima.

> Opljačkano sjedište MUP-a: Ukradeno 280.000 eura i 2kg zlata

B92 tako piše kako je u "filmskoj pljački u Zagrebu" iz MUP-a ukraden novac, ali i zlato.

Faktor.ba pak, u članku pod naslovom "Nevjerovatan slučaj u Hrvatskoj: Lopovi iz ureda načelnika policije ukrali novac i zlato", piše kako "zvuči gotovo nemoguće da se središte policije, koje je osigurano kako fizički, tako i kamerama videonadzora, nađe na meti provalnika" te kako su se u "hrvatskoj javnosti pojavile spekulacije da bi se moglo raditi i o insajderskom poslu".

Hercegovina.info o slučaju piše u članku naslovljenom "Nevjerojatna pljačka: Lopovi opljačkali sef u zgradi MUP-a". Portal u nastavku navodi kako su "nepoznati razbojnici jučer opljačkali sef iz zgrade MUP-a u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici i ukrali dva kilograma zlata i 280.000 eura", što opisuje kao "nevjerojatnu vijest koja je stigla iz policije".

Bruka i blamaža

Mondo.rs o slučaju je izvijestio putem članka "BRUKA: Lopovi opljačkali zgradu hrvatske policije", navodeći kako je "šefu hrvatske policije iz sefa u sjedištu MUP-a u Zagrebu ukradeno dva kilograma zlata i 280.000 eura".

Kurir pak članak o pljački objavljuje pod naslovom "NEVIĐENA BLAMAŽA: 280.000 evra i 2 kg zlata ukradeno iz zgrade MUP-a Hrvatske!", navodeći kako su "lopovi su sinoć provalili u kancelariju načelnika Službe za borbu protiv organiziranog kriminala Željka Dolačkog i ukrali dva kilograma zlata i 280.000 eura".

Pročitajte više