Rusi proglašeni najgorim turistima

BRITANSKI portal koji obrađuje teme vezane uz turizam, na temelju provedene ankete, proglasio je Ruse najgorim turistima. Prema dosadašnjim anketama, provedenima ranijih godina, Rusi su ove sezone s čelne pozicije skinuli Nijemce. U anketi Real Holiday Reportsa je sudjelovalo 1.000 Britanaca koji su ljetne praznike proveli u inozemstvu. Britanci su Ruse nazvali razmetljivima i glasnima, "oni psuju i podriguju, guraju se preko reda i kradu ležaljke, pojeli bi i rođenu majku a obučeni su užasno!" Britanci koji su sudjelovali u anketi su svoje godišnje odmore provodili u Španjolskoj, Francuskoj, Cipru, Malti, Italiji, Turskoj, Grčkoj i Portugalu.

Rusi - bogati divljaci

Među najvećim zamjerkama na račun "nepristojnih i napasnih" Rusa, Britanci su naveli:

1. Odnose ležaljke za sunčanje u sobe kako bi ujutro imali slobodno mjesto pored bazena,
2. Jedu ogromne količine hrane, a i odnose hranu u vrećicama
3. Razmeću se novcem uvjeravajući osoblje hotela da im danonoćno moraju biti na usluzi zbog toga
4. Podriguju i govore prostote uz hotelske bazene i barove
5. Odjeveni su kao "svrake", većinom su u trenirkama, ali su okićeni velikim količinama zlata
6. Guraju se preko reda u restoranima i trgovinama

Djelatnik u turizmu Gary Hewitt je rekao da je njegov turski hotel preplavljen Rusima. Prema njegovim riječima, "Rusi su prvi put otkako je Rusija postala 'bogata' zemlja krenuli na godišnje izvan zemlje i jednostavno ne znaju kako se ponašati".

Rezultati ankete su rekli da su Rusi najomraženiji turisti s 33 posto glasova, na drugome mjestu se nalaze Nijemci sa 30 posto. Britanci i Francuzi su sakupili po 10 posto glasova, a Nizozemci pet posto.

Pročitajte više