Šaman Luka Hodak: Mile će biti treći hrvatski predsjednik, slijedi veliki potres u HDZ-u i SDP-u

SABORSKI šaman Luka Hodak, poznat po prošlogodišnjem tragičnom novogodišnjem tulumu s bunikom, podržao je predsjedničkog kandidata Milana Bandića u utrci za Pantovčak. Kaže kako Bandić nije "tama", kakvom ga je opisao suparnik Ivo Josipović, već "najčišća energija koja će preporoditi Hrvatsku".

"Noć sa Stare na Novu godinu bit će idealna za long dance. Dat ću sve od sebe da plesom uz bubnjeve pridonesem krčenju trnovitog puta kojim se Milan Bandić probija prema Pantovčaku", rekao je Jutarnjem listu Hodak.

"Po najvećem snijegu sam s još nekoliko momaka rješavao plakatiranje, i po Zagorju i ovdje kod mene. Animirao sam i birače da izađu na birališta jer je bio bitan svaki glas. Uključio sam se u ovaj projekt vođen vizijama u kojima se upravo Milan Bandić već duže vrijeme ističe kao osoba koja je spremna i sposobna biti na čelu ove zemlje. Angažirao bih se ja i još više, ali ovo je zasad dovoljno, kazao je.

"Bit ću ponosan 10. siječnja kada se u ponoć i službeno objavi da je Mile treći hrvatski predsjednik. Nakon toga predstoji veliki potres u dvije najveće političke stranke, odnosno svojevrsni raspad HDZ-a i SDP-a. Mnogi Milini žestoki protivnici iz SDP-a, kao i oni koji su mene izbacili iz HDZ-a, tada će i konačno izgubiti sjaj", naveo je Hodak.

Pročitajte više