Sanader i pred reprezentativcima pokazao da je nesuđeni fotograf

PREMIJER Sanader došao je danas pozdraviti nogometnu reprezentaciju i poželjeti im sretan put te ga je prilikom ulaska u dvoranu dočekao njihov srdačni pljesak.

Prilikom grupnog slikanja sa cijelom reprezentacijom premijer Sanader je ponovno fotografe učio poslu pa im je rekao da se malo odmaknu da mogu lakše uhvatiti sve koji poziraju. Također je nakon toga prišao fotografima, uzeo aparat i sam slikao reprezentaciju. Očito Sanader ima skrivenu želju da bude fotograf jer je isto već napravio ove godine na jednoj od novinskih konferencija HDZ-a.

Niko Kovač, kapetan hrvatske reprezentacije i zvijezda predizbornog spota HDZ-a u ime reprezentacije poklonio je Sanaderu dres sa potpisima svih reprezentativca. Dok je Niko Kovač to činio, netko iz gomile reprezentativaca se našalio i pitao: "Iz koje si ti stranke?"

"Dajemo vam ovaj poklon jer ste uvijek uz nas i što uvijek imamo veliku podršku od strane Vlade", rekao je Kovač stariji. Sanader je zahvaljujući na dresu rekao da je on došao s reprezentacijom Vlade kako bi dao potporu nogometnoj reprezentaciji. "Navijat ćemo uz vas kao što će i cijela Hrvatska biti uz vas. Svatko tko voli dobar nogomet navijat će za Hrvatsku", rekao je Sanader.

Jadranka Kosor, potpredsjednica Vlade očito  nije zamjerila izborniku Slavenu Biliću što ga je jučer čekala u HNS-u jer se danas srdačno smješkala i slikala s Bilićem. Nakon slikanja s reprezentativcima premijer je s nogometašima otišao na ručak gdje će nastaviti nogometni razgovor.

D. M.

Pročitajte više