Sandra Švaljek želi biti gradonačelnica: "Zagreb može sve!"

Foto: FAH

DANAS u podne nezavisna zastupnica Gradske skupštine Grada Zagreba Sandra Švaljek najavila je svoju kandidaturu za gradonačelnicu Grada Zagreba na lokalnim izborima 2017. godine.

Na neformalnom druženju u krugu od dvadesetak kolega i prijatelja iz raznih sfera društvenog života te brojnih medija, objavila je svoju namjeru ujedinjenja sugrađana  u želji i namjeri da Zagreb postane jedan od gradova s najvišom kvalitetom života u Europi.

"Zagreb može sve!", poručila je Sandra Švaljek povodom kandidature. Na temelju svojega dosadašnjeg uvida u funkcioniranje grada te razumijevanja potreba građana, izrazila je svoje uvjerenje kako upravo Zagreb može biti grad koji će svojom uređenošću te razinom komunalnih usluga biti jedan od najpoželjnijih europskih gradova.

Sandra Švaljek naglasila je vrijednosti za koje će se zauzimati tijekom predizborne kampanje i kao gradonačelnica. To su otvorenost i transparentnost rada Gradske uprave, postupanje pažnjom dobrog gospodara, briga o okolišu i uvažavanje različitosti.
Kao tri stupa svojega programa istaknula je sljedeće:

-    unaprjeđenje kvalitete života
-    stvaranje boljih prilika za zapošljavanje i poslovanje
-    bolje upravljanje gradom i gradskim resursima.

Predstavljanje svojega programa najavila je početkom lipnja, na kojem će sudjelovati Vladimir Ferdelji u svojstvu kandidata za zamjenika gradonačelnice te brojni drugi suradnici.
 

Pročitajte više