SDP opet najpopularniji: "Brzo ćete zaboraviti Hasanbegoviće, Špike, Ilčiće i slične"

Foto: Nova TV, FAH

SDP-ovac Gordan Maras na Facebooku je komentirao najnovije istraživanje CROBarometra, prema kojem je SDP opet pretekao HDZ i tako postao najjača politička opcija u Hrvatskoj.

"SDP je opet najjača stranka u Hrvatskoj. Kako stvari stoje, ukoliko javni interes za Most bude ispred fotelja, Karamarko leti i građani će opet moći dati povjerenje da preuzme odgovornost za Hrvatsku stranci koja nudi stabilnost i odgovornost. Socijaldemokratskoj partiji Hrvatske. Obećajem vam, brzo ćete zaboraviti Hasanbegoviće, Špike, Ilčiće i slične", napisao je na Facebooku Gordan Maras.



Oglasio se i MOST, odnosno Božo Petrov, koji smatra da je neznatan rast rejtinga stranke, nakon nekoliko mjeseci velikog pada, uspjeh koji vrijedi istaknuti.

"Nažalost, malotko je danas u javnosti prenio da se Mostu po zadnjem Crobarometru Nove TV u svibnju povećala potpora na 7,9% u odnosu na travanj kada je iznosila 6,9%.

Drago nam je da građani prepoznaju kojoj političkoj opciji su nacionalni interesi ispred stranačkih i individualnih, te konstruktivnost i rad ispred neutemeljenog omalovažavanja drugih.

‪#‎BašZato‬, MOST nezavisnih lista!", napisali su MOST i Petrov na Facebooku.

Pročitajte više