Šibenčanin koji je nekoliko puta autom prešao preko ženina ljubavnika osuđen na 10 godina zatvora

ŽUPANIJSKI sud u Šibeniku je 43-godišnjeg Tomislava Kovaka, zbog brutalnog ubojstva ženina ljubavnika, 52-godišnjeg šibenskog poduzetnika Zorana Bujasa, nepravomoćno osudio na 10 godina zatvora.

Kovakov uzorni obiteljski život, dobar odnos s djecom te činjenica da mu se Bujas grubo miješao u privatni život, uzeti su kao olakotne okolnosti prilikom izricanja presude. Naime, Bujas ne samo da je bio u vezi s Kovakovom suprugom, Sanjom, već je i u njeno ime ugovorio odvjetnika koji joj je trebao pomoći pri eventualnom razvodu.

Podsjetimo, 31. siječnja ove godine, oko 9.20 sati, nakon svađe na parkiralištu u Bilicama, Kovak je ubio Bujasa. Vlasnik lanca butika B&B je na parkiralište stigao na motoru, a za njim je stigao i Kovak u Chevroletu, u kojega su potom obojica sjeli. U automobilu su se dvojica muškaraca posvađali pa je Bujas izašao iz automobila i zaputio se prema motoru. Tada se Kovak automobilom zaletio na njega i pregazio ga, a potom je, da bi se uvjerio da ga je uistinu ubio, prema riječima očevidaca, još nekoliko puta automobilom prešao preko njega. Kovak se zatim, oko 10 sati, sam predao policiji.

I.M.
Foto: Glas Dalmacije (Arhiva)

Pročitajte više