Siemens A70 stigao u Hrvatsku

SIEMENS je razvio novu A seriju a svaki se modela AX75, A75 i A70 izdvaja kao jedinstven uređaj, ali ih i objedinjuje pouzdana funkcionalnost i tehnologija.

Svaki od modela nudi najvažnije komunikacijske alate koji su predstavljeni u visokokvalitetnom paketu A-serije, ujedno jednostavnom za korištenje.

Koncentrirajući se na suvremene i osnovne elemente koje mobitel mora imati, Siemensova A – serija donosi dosljednost u svojim hardwarima i softwarima. Dobro strukturirana tipkovnica i tipka za pretraživanje povezuju sve uređaje i omogućuju laku komunikaciju. Software paketi, primjenjivi na svim modelima, napravljeni su tako da smanje broj klikanja potrebnih za pristup određenim funkcijama.

A – serija utjelovljuje Siemensovu obavezu stvaranja mobitela koji se ističu kvalitetnim dizajnom.

Novi Siemens A70, od kraja lipnja dostupan i kod nas, a izvrstan je za sve koji po prvi put kupuju mobilni telefon i žele jednostavnu i pouzdanu komunikaciju. Mobitel ima osnovni set funkcija koji uključuje SMS, EMS s dvosmjernom navigacijskom tipkom i jednostavnom tipkovnicom. Podržavajući "Simple Ingenious" platformu ovaj Triband mobitel najbolja je kombinacija kvalitete i dizajna po prihvatljivoj cijeni. 

Model A70 također podržava T9 funkciju za inteligentno utipkavanje poruka. Dostupan u dvije boje, ergonomski oblikovan.

Uz Siemens A70 dostupna je šarolika ponuda dodatne opreme. Tijekom vožnje možete jednostavno komunicirati uz Easy auto-instalacije HKP-700 te prijenosne hands-free slušalice HHS-510.

Siemens AX75, predstavljen kao savršeni organizator koji uz to ima IrDA-u, WAP i GPRS te Siemens A75, idealan za sve spontane i sklone mladenačkom stilu, druga su dva modela nove A-serije koji se također uskoro očekuju na našem tržištu.

Pročitajte više