"Sigurne ruke" - novi servis FINA-e

FINA je predstavila računovodstveni servis pod nazivom "Dobre ruke" koji klijentima nudi brže i jednostavnije poslovanje, vođenje financija i poslovnih knjiga. Nova usluga je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima, neprofitnim organizacijama i slobodnim zanimanjima.

Ovaj servis je dio FINA-ine poslovne strategije da se što više okrene uslugama s dodatnom vrijednošću, kazao je član Uprave FINA-e Dražen Jurković, prenosi Business.hr.

"Dobre ruke" omogućuju korisniku obavljanje svih poslova koji su se do sada obavljali isključivo u poslovnicama FINA-e, a posebnost je u tome što je to prvi takav servis koji će moći koristiti mali i srednji poduzetnici, dok je do sada takva mogućnost bila pružena samo velikim poduzetnicima.

Novost je dostupnost servisa koji će se moći koristiti bilo gdje u Hrvatskoj jer će više od 180 poslovnica FINA-e biti umreženo. Danas je taj servis već dostupan u 17 podružnica diljem kontinentalne Hrvatske, a tijekom prosinca usluga će biti proširena na Dalmaciju i Istru.

V.M.

Pročitajte više