Širi se obitelj Walkman telefona

NOVOST iz Sony Ericssonove obitelji Walkman telefona je model W200 koji može pohraniti do 37 pjesama, ali ih i vrlo brzo zamijeniti kada dođe vrijeme za promjenu. Glazbu je moguće prebacivati s PC-a na mobilni telefon uz pomoć Disc2Phone softwarea za upravljanje glazbom koji se dobiva s telefonom.

Ukoliko želite podijeliti glazbu s prijateljima, Memory Stick Micro (M2) od 128 MB vam omogućuje da to obavite u sekundi. Želite li proširiti vašu glazbenu datoteku, uvijek je moguće nadograditi Memory Stick memorijsku karticu, pa je tako dostupna i kartica od 1GB za pohranu 255 glazbenih zapisa. Na FM Radiu moguće je pohraniti do 20 najdražih radio stanica.

Osim što je glazbeni player, ovaj uređaj je ujedno i potpuni multimedijalni telefon. Ima ugrađenu VGA kameru s 4x digitalnim zoomom i integriranim foto albumom. Na određenim tržištima bi će dostupan u drugom tromjesečju 2007.

Na CES-u u Las Vegasu predstavljena je i službena fotografija najnovijeg člana obitelji Walkman, modela W880 koji najavljuje prekretnicu u razvoju Walkman telefona.

Pročitajte više