Škori smeta njegov plakat na ćirilici, napao je Pupovca

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL, Facebook

PREDSJEDNIČKI kandidat Miroslav Škoro javio se na Facebooku zbog jumbo plakata na kojem su njegovo ime i slogan napisani na ćirilici.

Podsjetimo, riječ je o plakatima koje je počelo postavljati Srpsko narodno vijeće u sklopu kampanje "Da se bolje razumijemo". U Zagrebu, Splitu i Rijeci postavljaju plakate s porukama predsjedničkih kandidata Kolinde Grabar-Kitarović, Miroslava Škore i Zorana Milanovića koje oni i inače koriste, ali pisane ćirilicom.

Škori je plakat s njegovim imenom i njegovom porukom na ćirilici zasmetao, što je jasno dao do znanja na Facebooku, a pritom je i napao predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"DA SE RAZUMIJEMO

Milorad Pupovac prepisao je ćirilicom slogane troje predsjedničkih kandidata. Navodno, to radi u sklopu kampanje 'Da se bolje razumijemo'. Hrvati i Srbi puno bi se bolje razumjeli da Milorad Pupovac od svega ne radi etnobiznis. Oglasni je prostor prilično skup (ja to dobro znam jer ga plaćam iz svog džepa) pa bi valjalo saznati odkud Plenkovićevom koalicijskom partneru novac za ovakvu rastrošnost", napisao je Škoro.

Pročitajte više