Smrt bebe na hvarskom smetlištu: Majku šalju u zatvor, otac osuđen zbog ubojstva starice

POLICIJA istražuje smrt bebe na Hvaru. Radi se o dječačiću romskog podrijetla starom svega nekoliko mjeseci, kojeg su majka i baka u nedjelju rano ujutro donijeli mrtvog u ambulantu u Jelsi. Istražit će se je li bilo zapuštanja djeteta. Istražni sudac Mlađan Prvan naložio je obdukciju. Zasad nema tragova nasilja, pretpostavlja se da je beba umrla zbog dehidracije.

Majka mora na izdržavanje kazne za krađu u zatvor

Ispostavilo se da su majku policajci tražili po cijeloj Hrvatskoj, i to zbog tjeralice koju je naložio karlovački sud. Naime, Ivanka O. tražena je zbog izvršenja zatvorske kazne od pet mjeseci, na koliko je osuđena zbog krađe. Tražili su je i zbog postupka za razbojništvo. Svojedobno je u Republici Srpskoj prijavljena zbog teškog ozljeđivanja. Oštećena osoba umrla je naknadno.

Otac ubio staricu zbog 300 kuna

Otac djeteta Milan Mikić osuđen je na trideset godina zatvora zbog ubojstva starice u Plaškom. Ubio ju je zbog tristo kuna.

Majka umrle bebe privedena je na ispitivanje u policijsku postaju, a ispitat će se i njezini roditelji. Svi zajedno žive na deponiju smeća u Jelsi.

Pročitajte više