Splitski SDP: Nakon udruživanja s Bandićem, jasno je da je Baldasar radio protiv interesa SDP-a

Foto: FAH

SADA se vidi zašto je SDP raspustio svoj splitski ogranak, jer je nakon potpisivanja sporazuma s Milanom Bandićem jasno da je bivši predsjednik splitskog SDP-a i gradonačelnik Splita Ivo Baldasar radio protiv interesa SDP-a, priopćio je u četvrtak povjerenik GO SDP-a Split Darko Parić.

Ako ikome do sada nije bilo jasno što se događalo u splitskom SDP-u, sada se sve razjasnilo jer je na konferenciji za novinare Bandić prizano da s Baldasarom već tri mjeseca razgovara o zajedničkom izlasku na izbore, a Predsjedništvo SDP-a odluku o raspuštanju splitske Gradske organizacije donijelo je prije samo mjesec dana. Iz toga je jasno da je Baldasar, kao tadašnji predsjednik GO SDP-a Split, radio protivno interesima SDP-a, ističe Parić.

Baldasarova ideja da u novu kandidaturu za gradonačelnika Splita ide u stranci zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i njegova prijatelja Zdravka Mamića, mora se priznati, originalna je i pravo je čudo da se toga još nitko u Splitu nije sjetio. Bivšem kolegi Ivi Baldasaru želimo sreću u novoj političkoj karijeri s novim prijateljima, a uvjereni smo da će građani Splita znati cijeniti sve dobro koje je gradonačelnikov novi prijatelj Zdravko Mamić učinio do sada za Split, poručuje Parić.

Pročitajte više