Srbin svoje maloljetne kćerke prodavao za ovce, silovao, podvodio i vezao lancima

RADOMIR J. (56) iz Smedereva optužen je za trgovinu vlastitim maloljetnim kćerkama J.J. (16) i B.J. (17), seksualno iskorištavanje, svodništvo, vezanje lancima i cijeli niz ostalih kriminalnih radnji.

56-godišnji otac je u rujnu prošle godine zaposlio svoje maloljetne kćerke kao konobarice, gdje ih je vlasnik Nihad H. seksualno iskorištavao, te ocu davao naknadu u eurima, prenose srpske Večernje novosti.

Radomir je, prema jednoj od točaka optužnice, 2001. godine seksualno iskorištavao svoju kćerku B.J., tada učenicu petog razreda. Uz to je, u dva navrata svoju kćerku udao iz koristoljublja.

Da tu nije torturi kraj, govori i nastavak optužnice u kojoj stoji kako je u posljednje tri godine svoje kćerke u nekoliko navrata vezao lancima za drvo te ih tukao.

Početkom ove godine pokušao je seksualno iskoristiti i treću, punoljetnu kćerku V.D, koja se uspjela obraniti.

Uz njihovog oca uhićene su još tri osobe, vlasnik lokala Nihad H. (36), čovjek kojem je "prodao" kćerku Vladan D. (34) i Tomislav P. (46), koji je priznao da je maloljetnu B.J. vodio na more, iznamljivao sobe, ali ne i da je s njom živio u izvanbračnoj zajednici.

Srpski mediji pišu kako je Nihad H., u svojem lokalu "Lutajuće srce" u Tutinu, maloljetnice nudio gostima, a na računima je čak tiskao njihove fotografije i kontakt broj telefona. Kada bi naplaćivale piće, maloljetnice su gostima ostavljale račune sa svojim kontaktom.

Kako prenosi Blic, Nihad H. je za "usluge" maloljetnica gostima naplaćivao 60 eura.

Da slučaj bude još gori, otac je svoju kćerku B.J., koju je seksualno iskoristio s 11 godina, četiri godine kasnije natjerao da se uda Vladana D., od kojeg je zauzvrat tražio tri ovce. Kasnije se predomislio i tražio još bijelu tehniku i odjeću.

Slučaj je otkrila policija, djevojke su smještene u Beograd, a Radomir J. tvrdi kako nema veze s ni jednom točkom optužnice.

S.H.
Foto: Tutin

Pročitajte više