Stranka Hasanbegovića i Esih digla pobunu zbog gej pornića

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Screenshot, Index

STRANKA Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih Neovisni za Hrvatsku, točnije njezina zadarska podružnica, digla je pobunu protiv gej pornića. 

Neovisne za Hrvatsku je jako uznemirio gej pornić

Zadarskim su medijima poslali priopćenje koje su posvetili gej porniću čijim se snimanjem u okolici Zadra pohvalio njemački gej par.

Neovisne za Hrvatsku sve je to jako uznemirilo, a odlučili su sastaviti polupismeno priopćenje kako bi svoju frustraciju gej pornićem podijelili s javnošću. To je priopćenje, koje je objavio znet, podijeljeno i na Facebook stranici Neovisni za Hrvatsku Zadar.

Kontaktirali smo Zlatka Hasanbegovića koji nam je potvrdio da Neovisni za Hrvatsku imaju podružnicu u Zadru, a, iako je naglasio kako sam ne koristi Facebook, potvrdio je i mogućnost da je riječ o službenoj Facebook stranici zadarske podružnice njegove stranke.

Očito autentični zadarski Neovisni u svom su istupu napali i institucije koje nisu reagirale na snimanje gej pornića, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti, bez ikakvih gramatičkih i pravopisnih intervencija. 

Pročitajte priopćenje posvećeno gej porniću

"Njemački par ovo je ljeto posjetio i Hrvatsku gdje su također snimili pornić pod nazivom “Izađi iz ormara u Hrvatskoj”. Pornić su snimili u prirodi, a sudeći prema krajolicima iza njih, to se odvijalo negdje u okolici Zadra.

Točnije snimali su svoj film na Pagu na plaži usred bijela dana i prema informacijama koje imamo bez ikakvih dozvola i dokumentacije koje su im za to potrebna.

Sto rade institucije ? Jedno veliko ništa . Gospoda su u posjetu 23. travnja najavili sto će uraditi u sljedećem posjetu.

Zašto su zakoni nevažeći za sve jednako, zašto su neki povlašteni i zastičeni?

Zašto je nekome pod krinkom ugroženosti , dopušteno sve a jednome iznajmljivaču jer je sam odlučio koga će primiti u SVOJ apartman ili neće prijete kazne, dobiva kaznene prijave i pokušava ga se diskriminirati u društvu ?

Zašto zadnjih dana osoba hoda gradom doslovno gola bez sankcija, nitko ne želi reagirati jer znaju kakve su posljedice i kakvu moć manjina i njihove udruge imaju u našem društvu.

Tko može dati odgovore na ova pitanja ? Punu zašto u ovako kratkom tekstu a nijedan odgovor osim osude nas nećemo dobiti ni MI niti ONI u čije ime pitamo i koje mi predstavljamo.

I da, proglasite nas desničarima i homofobima to je vaša standardna i učinkovita obrana kad vam se na fin i pristojan način postave pitanja.

Zakoni u RH moraju vrijediti za sve jednako!'' stoji u priopćenju Neovisnih za Hrvatsku o gej porniću.

Pročitajte više