Strava u Teksasu: Gradonačelnica ubila kćer pa počinila samoubojstvo

TEKSAŠKA policija je izvijestila da nalazi obdukcije pokazuju da je gradonačelnica gradića Coppel Jayne Peters u utorak počinila samoubojstvo, dok je njezina kćer Mary Corinne Peters ubijena.

Najvjerojatniji scenarij je da je gradonačelnica prvo ubila 19-godišnju kćer pa je presudila i sebi. Njih su u domu mrtve pronašli policajci koji su išli provjeravati zašto se Peters nije pojavila na sastanku vijeća.

Policajci na ulaznim vratima pronašli poruku i ključ

"Patolog je napisao kako je to bilo ubojstvo i samoubojstvo, što će promijeniti tijek naše istrage", kazao je šef policije iz Coppela Steve Thomas. Prvi izvještaji su govorili kako su policajci, koji su došli kod gradonačelnice, na ulaznim vratima pronašli kuvertu u kojoj se nalazila poruka te ključ za kuću. U kući su pronašli još tri poruke.

Američki mediji su izvijestili kako se po poruci pronađenoj na ulaznim vratima moglo zaključiti što policajce čeka u kući. Policija je kazala kako se po porukama ne može zaključiti što je dovelo do pucnjave, nego u njima stoje neke banalnije stvari, kao što je poruka kako zbrinuti kućne ljubimce.

Suprug joj je umro od raka 2008. godine

Tijelo Corinne Peters je pronađeno na prvom katu, dok je od gradonačelnice pronađeno na drugom. Jayne Peters je za gradonačelnicu izabrana u ožujku 2009. godine, a vijećnica Gradskog vijeća je bila od 1998. godine. Suprug joj je umro od raka u siječnju 2008. godine. Gradić Coppel je smješten 25 kilometara sjeverozapadno od Dallasa i ima 39 tisuća stanovnika.

Pročitajte više