VIDEO Student u Moskvi zaklao profesora, objavio selfie s tijelom i počinio samoubojstvo

Screenshot: YouTube
 
OSAMNAESTOGODIŠNJI Andrej Emeljannikov nožem je zaklao svog profesora, snimio selfie s njegovim tijelom, a zatim počinio samoubojstvo, objavili su u srijedu ruski mediji.
 
Emeljannikov je profesora visokog učilišta u Moskvi Sergeja Danilova zaklao u učionici za vrijeme stanke od predavanja, objavio šokantnu fotografiju na društvenim medijima, a zatim i samom sebi prerezao grlo.
 
Policija je u tinejdžerovom mobitelu među ostalim pronašla fotografiju na kojoj drži krvavi nož iznad tijela 44-godišnjeg profesora dok mu krv curi iz grla, a ima osmijeh na licu.
 
 
"Bio je intelektualno ispred svih, staložen i ljubazan"
 
Prema lokalnim novinama, tijela je pronašao jedan od profesora, a uz njih nož i motornu pilu. Danilov je iza sebe ostavio suprugu i troje djece, a studenti su ga opisali kao ljubaznog i pristupačnog, iako strogog. Navodno je prigovarao Emeljannikovu zbog izostanaka s njegovih predavanja u posljednja dva tjedna.
 
Jedan od profesora opisao je ubojicu kao "intelektualno uvijek malo ispred svih ostalih", a njegovi kolege su izjavili da je "katkad bio povučen, iako nikada samotnjak". Jedan od studenata opisao ga je kao "načitanu, staloženu i ljubaznu osobu". 

Pročitajte više