Televizijska voditeljica iz Arkansasa umrla nakon brutalnog premlaćivanja

TELEVIZiJSKA postaja KATV iz Little Rocka u američkoj saveznoj državi Arkansas, objavila je jučer navečer kako je njihova voditeljica, Anne Pressly, umrla od ozljeda zadobivenih u brutalnom napadu.

Pressly je pronađena pretučena u ponedjeljak rano ujutro u svom domu te se otad nalazila pod sedativima u bolnici. Policija je navela kako voditeljica nije bila meta nekog specifičnog napada, već kako se radilo o provali u njezinu kuću, u kojoj je ukradena i njezina torbica.

Doktori dan prije rakli kako joj je sve bolje

Doktori u bolnici su samo dan ranije, prije nego li je voditeljica umrla, izjavili da se njezino stanje poboljšava te kako očekuju daljnji oporavak. Policija još uvijek nije na tragu sumnjivcu koji je počinio taj brutalni napad ali se provodi opsežna istraga, u kojoj su istražitelji otkrili kako je je jedna od kreditnih kartica Pressly upotrijebljena na benzinskoj postaji nekoliko kilometara od njezinog doma.

"Ona je svojom pojavom plijenila pažnju svih prisutnih, bilo gdje da se pojavila. Svi smo se osjećali bolje i malo življe, samo zbog činjenice da smo blizu nje", kazala je njezina kolegica s KATV-a, Pamela Smith. "Njezin život je bio lagodan ali vijest o njezinoj smrti teška je za sve nas", dodala je.

Glumila i u filmu o Georgeu W. Bushu

KATV je objavio na svojim internetskim stranicama i nagradu od 30.000 dolara za pronalazak njezinog ubojice ili bilo kakve informacije koje bi dovele do počinitelja tog ubojstva.

Zahvaljujući poznanstvu s režiserom Oliverom Stoneom, dobila je malu ulogu u filmu "W" koji se bavi biografijom trenutnog predsjednika Georgea W. Busha. U njemu je tumačila lik Ann Coulter, ultrakonzervativne komentatorice poznate kao jedna od najfanatičnijih pristaša rata u Iraku.

Film "W." je inače, usprkos velikog publiciteta i lansiranja u tijeku izborne kampanje, dobio podijeljene kritike, a i snažno je podbacio na kino-blagajnama, pa će 30 milijuna USD budžeta vratiti tek kada se odvrti na stranim tržištima.

B.V.
Foto: KATV

Pročitajte više