Todorić rotira direktore unutar Agrokora i sprema se za poslovanje u "virtualnom okruženju"

Foto: Hina

IVICA TODORIĆ odlučio je zarotirati direktore kompanija unutar Agrokora pa će tako od 1. prosinca sadašnji direktor Tiska Dražen Kocijan preuzeti funkciju direktora Velpro centra, čiji se budući godišnji prihod procjenjuje na oko 4,5 milijarde kuna, a na njegovo dosadašnje mjesto direktora Tiska dolazi Hrvoje Kraljević, donedavni predsjednik Uprave Leda. Poziciju predsjednika Uprave Leda preuzima Dario Vrabec, koji je dosada radio na poziciji direktora marketinga i razvoja u toj kompaniji, objavili su danas iz Agrokora.

Osim toga, sadašnji predsjednik Uprave Agrokor trgovine Ivica Tomljenović preuzima funkciju izvršnog direktora centralne nabave u Agrokoru, a na njegovo mjesto, s menadžerske pozicije u Agrokor trgovini, dolazi Robert Jurišić.

"U skladu s novim trendovima u razvoju svojih kompanija, čije će se poslovanje u budućnosti sve više odvijati u virtualnom okruženju, kao i promjenama na tržištu, a na osnovi analize novih poslovnih zadataka i profila svojih vodećih kadrova, Agrokor je odlučio dodatno ojačati upravljačke timove izmjenama unutar menadžerske postave", pojašnjavaju iz Agrokora.

Pročitajte više