Trudna snaha u Srbiji ubila svekrvu vilama zbog svađe oko ručka

Foto: Facebook

STRAŠAN obiteljski zločin potresao je jučer selo Poljanice kod Bečeja kada je 31-godišnja Kristina Kulčar, koja je u šestom mjesecu trudnoće, ubila svoju svekrvu Iboju Vargu (59) u dvorištu njihove kuće.

Kako piše Kurir, zločin se dogodio nešto prije devet sati nakon svađe svekrve i snahe oko ručka.

"Kristina je Iboji prvo zabila nož u leđa. Ranjena Iboja je pokušavala pobjeći na ulicu i potražiti pomoć prijatelja, ali ju je Kristina sustigla i dokrajčila vilama", kaže izvor za Kurir.

Zoltan Varga, sin ubijene Iboje i suprug uhićene Kristine, kaže da ga je o svemu obavijestila prijateljica njegove majke dok je bio na poslu.

"Nasmijala se i rekla: 'Ubila sam tvoju mamu"'

"Rekla mi je da odmah dođem jer je Kristina moju majku izbola vilama. Sa šefom sam se uputio kući, a u jednom trenutku nas je obišlo vozilo hitne pomoći", prepričava Zoltan.

"Na igralištu koje se nalazi nedaleko od naše kuće, zatekao sam Kristinu s našim sinovima. Upitao sam je što je učinila. Samo se nasmijala i rekla: 'Ubila sam tvoju mamu.' Tada je došla policija i stavila joj lisice."

Kaže kako su se svekrva i snaha dobro slagale, ali otkriva i da je njegova žena imala psihičkih problema.

"Tri puta je ležala na neuropsihijatriji u Novom Sadu, a liječila se i u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti 'Sveti Vračevi' u Novom Kneževcu. Kad su iz bolnice prošlog siječnja tražili da potpišem da je puste, odbio sam. Međutim, njeni roditelji su dali suglasnost da izađe iz bolnice", kazao je.

Pročitajte više