Puljak prozvala Penavu, javio se Butković: Prošla baba s kolačima, Marijana

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

HDZ i Domovinski pokret tri tjedna nakon izbora dogovorili su parlamentarnu većinu i strukturu buduće vlade. Marijana Puljak iz stranke Centar pitala je šefa DP-a Penavu "je li Vukovar sada pao ili je oslobođen", referirajući se na plakate koje je Domovinski pokret postavio u kampanji.

Tada su, podsjetimo, Plenkovića prozivali zbog suradnje sa SDSS-om. S jedne strane plakata - Milorad Pupovac, Andrej Plenković i Vojislav Stanimirović (gradonačelnik Vukovara u vrijeme okupacije, op.a.) s porukom "Za jedne je Vukovar oslobođen", a s druge strane kandidati Domovinskog pokreta i hrvatski, vukovarski branitelji Tomislav Josić, Damir Markuš i Stipo Mlinarić Ćipe, iznad kojih piše "a za druge je pao."

Butković: Marijana Puljak je po običaju najpametnija

Na svom Facebooku Puljak je odgovorio HDZ-ov Oleg Butković:

"Marijana Puljak je po običaju 'najpametnija' pa se sad sjetila postavljati pitanja. Zakasnila je otprilike mjesec dana. Lekcija za ubuduće: pitanja se postavljaju u kampanji, po mogućnosti ujutro i navečer i stalno se moraju ponavljati, kako bi, u mom slučaju Zoran i njegov rođak, dobili priliku dati odgovore na njih. Kako bi naš narod rekao, prošla baba s kolačima, Marijana", poručio je Butković u objavi na Facebooku. 

 

Pročitajte više