u OSIJEKu PREDSTAVLJEN ´NEDJELJNI GLAS SLAVONIJE´

Medijski centar Glas Slavonije od nedjelje, 9. ožujka, kreće s novim projektom ´Nedjeljnjim Glasom Slavonije´ izvijestili su na konferenciji za novinare predsjednik Uprave Ivica Vrkić, glavni urednik ´Glasa Slavonije´ Bojan Divjak i izvršni direktor Svetozar Sarkanjac.

´Nedjeljni Glas Slavonije´ izlazit će na 32 stranice najsuvremenijeg dizajna, s brojnim tematskim cjelinama namijenjenim ´obiteljskom štivu jer će posebni dijelovi biti za djecu i tinejdžere, žene, sportski dio i ostalo´, kazao je Divjak. Dodao je da će uvodni dio biti informativan ´s informacijama iz grada, regije, države i svijeta´.

´Nedjeljni Glas Slavonije´ za početak će biti tiskan u 10.000 primjeraka, a ´očekujemo da će svojom kvalitetom i pažljivo odabranim temama s posebnim naglaskom na problematiku mladih i obitelji u cjelini zadovoljiti buduće čitateljstvo´, rekao je Divjak.

Uz taj projekt, Glas Slavonije je prije godinu dana pokrenuo i izdavanje ´Agroglasa´, dvotjednika za poljoprivredu, proizvodnju hrane, selo i ljubitelje životinja. Od jučer su krenuli s izdavanjem besplatnog Oglasnika, koji se prilaže uz dnevne novine Glas Slavonije četvrtkom.

Pročitajte više