U Rovinju pronađen leš nepoznatog muškarca

LEŠ U raspadajućem stanju nepoznatog muškarca u dobi između 45 i 60 godina, srednjeg rasta i srednje građe, te duže kose i brade, pronađen je jučer oko podneva u staroj kući na adresi Montalbano 13 u Rovinju, izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave istarske Robert Pavleković na današnjoj konferenciji za novinare.

Leš je pronašao 30-godišnji djelatnik agencije za prodaju nekretnina "Business company" nakon dojave građana o nesnosnom smradu iz te kuće.

Lice i gornji dio tijela, koje je ležalo na krevetu, bili su u raspadajućem stanju zbog čega je zasad nemoguće utvrditi vrijeme, uzrok smrti i identitet pokojnika, rekao je Pavleković. Po dosadašnjim policijskim saznanjima, ništa ne upućuje na nasilnu smrt.

Istražna sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžić Putigna naložila je obdukciju radi utvrđivanja identiteta.

Stan u kojem je pronađen leš prodan je rovinjskoj agenciji za nekretnine "Business company", ali se već duže vrijeme ne koristi. Pretpostavlja se da bi pokojnik mogao biti 57-godišnji bivši vlasnik, koji je zadnjih mjeseci samovoljno ulazio i boravio u tom stanu.

Ta agencija pak nije vlasnik stana, već je to agencija za nekretnine "Tema Istra d.o.o." iz Rovinja, čiji je vlasnik talijanski državljanin s kojim su vlasnici agencije "Business company" dugogodišnji prijatelji.

Pročitajte više