U Tajlandu ubio trudnu odgojiteljicu i dvogodišnjake, a onda svoju ženu i sina

Foto: Profimedia

BIVŠI policajac Panya Kamlarb u jaslicama u tajlandskoj sjeveroistočnoj pokrajini Nong Bua Lam Phu ubio je najmanje 34 osobe od kojih su većina djeca. Ubojica je, naoružan puškom, pištoljem i nožem uletio u vrtić i otvorio vatru. Naoružani napadač također je nasumično pucao na prolaznike dok je bježao iz vrtića. Ubio je i učiteljicu koja je bila u osmom mjesecu trudnoće. 

Troje ubijene djece imalo je dvije godine, javlja Reuters pozivajući se na dužnosnika lokalne policije. Iz policije kažu da je očito bio pod utjecajem droga, a podsjetimo, ovaj bivši policajac je dobio otkaz upravo zbog zlouporabe droga. Nakon pokolja je pobjegao svojim pickupom kući gdje je ubio svoju ženu, sina i u konačnici sebe. 

Oko 30 djece bilo je u vrtiću kada je napadač stigao, što je znatno manje nego inače. Razlog tomu je bila jaka kiša, rekli su mještani. "Ubojica je došao za vrijeme ručka i ubio nekoliko zaposlenika vrtića, a među njima je bila i učiteljica koja je bila u osmom mjesecu trudnoće", rekli su svjedoci za Reuters. 

Pročitajte više

 

Pročitajte više