u teškoj prometnoj nesreći u mjestu makoišće poginule tri , a ranjene dvije osobe

U teškoj prometnoj nesreći osobnoga i teretnoga vozila u mjestu Makoišće u predjelu zvanome "Cifrek breg", izazvanoj nepropisnim pretjecanjem osobnoga vozila, danas su poginule tri osobe vozač i dva putnika iz osobnoga vozila, dok su dvojica putnika iz osobnoga vozila ranjena i prevezena u Opću bolnicu Varaždin, izvijestila je večeras Policijska uprava (PU) varaždinska.

Danas oko 14,20 sati u predjelu "Cifrek breg" u mjestu Makoišće osobno vozilo koje se kretalo iz smjera Varaždina prema Zagrebu a kojim je upravljao M.O. (29), državljanin Bosne i Hercegovine (BIH), zbog nepropisnoga je pretjecanja u blagome lijevom zavoju prešlo na prometni trak kojim se iz smjera Zagreba prema Varaždinu kretalo teretno vozilo. U osobnome vozilu bile su još četiri osobe -svi državljani BiH.

Na mjestu nesreći preminuli su vozač M.O. (29) i putnik A.G. (47) dok je drugi putnik H.D. (54) preminuo u Općoj bolnici u Varaždinu.

Dvojica putnika koji su se također nalazili u osobnome vozilu prevezeni su u Opću bolnicu Varaždin gdje su zadržani na liječenju i za sada nema podatka o težini njihovih ozljeda.

Očevid je izvršio istražni sudac Županijskoga suda u Varaždinu Mladen Oštrek, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 35.000 kuna.

Zbog te teške prometne nesreće i očevida državna cesta D-3 bila je zatvorena u razdoblju od 14,30 do 18 sati, a promet se odvijao obilazno smjerom Novi Marof - Jelenščak - Paka.

(Hina) pp/ip mć

Pročitajte više