U Vukovaru se potukli maloljetnici, dva završila u bolnici

Screenshot: Google Street View

U SRIJEDU oko 8:30 policija je zaprimila dojavu da je u ulici Hrvatskog zrakoplovstva u Vukovaru došlo do sukobljavanja više mlađih osoba, priopćila je vukovarsko-srijemska policija.

Policijski službenici su, navode u priopćenju, odmah došli na mjesto prijavljenog događaja te su odmah i intervenirali, čime su zaustavili daljnje remećenje javnog reda i mira.

Policijska ophodnja je vrlo brzo u policijsku postaju privela više maloljetnika, a na mjestu događaja su uočili i uzeli jednu teleskopsku palicu kao i dva istrošena spremnika spreja. Policija navodi da su sudionici sukoba zbog policijske intervencije odbacili te predmete.

Dva maloljetnika završila u bolnici

Dva maloljetnika odvezena su u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje im je ukazana liječnička pomoć te su im ustanovljene lakše tjelesne ozljede. 

U vukovarskoj policijskoj postaji je do sada, uz obveznu nazočnost roditelja odnosno skrbnika dovedenih maloljetnika, provedeno prekršajno kriminalističko istraživanje kada je za 12 maloljetnika utvrđena sumnja da su počinili prekršaj iz članka 13. Zakona o prekršaju protiv javnog reda i mira te će im policija u skladu s prekršajnim odredbama proslijediti optužni prijedlog, zaključuje se u priopćenju.

 

Pročitajte više