umag: ht potpisao ugovor o suradnji s "istraturistom"

Predsjednica Uprave umaškog hotelskoturističkog poduzeća "Istraturist" Gordana Tomičić i članica Uprave Hrvatskog telekoma Ivana Šoljan potpisale su danas u Umagu ugovor o poslovnoj suradnji na području telekomunikacijskih usluga u potpunosti prilagođen posebnim potrebama pružanja usluga u turizmu.

Šoljan je rekla da je potpisivanjem ugovora "Istraturist" pokazao kako telekomunikacijsku infrastrukturu vidi jednim od osnovnih preduvjeta za unapređenje vlastitog poslovanja i održavanja pozicije jedne od najvećih turističkih kuća u Hrvatskoj, prepoznajući vrhunsku kvalitetu telekomunikacijskih usluga HT-a.

"Potpisivanjem ovog ugovora potvrdili smo daljnje razvijanje partnerskih odnosa i zajedničkih projekata na području telekomunikacijskih usluga radi kontinuiranog ugrađivanja europskih standarda kvalitete", istaknula je predsjednica Uprave "Istraturista" Gordana Tomičić.

Članica Uprave HT-a Ivana Šoljan i direktor teniskog ATP turnira "Croatia open" Slavko Rasberger potpisali su potom ugovor o sponzorstvu umaškog turnira u vrijednosti 60 tisuća eura za ovu godinu. HT je ujedno pružio potporu turniru u obliku telekomunikacijske infrastrukture s obzirom da je press centar turnira opremljen sa 17 telefonskih linija.

(Hina) dspo ln

Pročitajte više