Umro osnivač Vinea i aplikacije HQ Trivia

Facebook: Colin Kroll

SUOSNIVAČ popularne aplikacije HQ Trivia, Colin Kroll (34), nađen je mrtav u svom stanu u New Yorku, javlja BBC.

Djevojka izvršnog direktora (CEO) HQ Trivije i suosnivača video platforme Vine zamolila je policiju da provjeri je li Kroll dobro jer već neko vrijeme nije mogla doći do njega.

HQ Trivia mobilna je aplikaciji za igranje kvizova uživo gdje igrači mogu za točno odgovorena pitanja dobivati pravi novac. Postala je jedna od najpopularnijih igara, koju je u 2017. godini znalo igrati i oko 400.000 igrača istovremeno. S vremenom je popularnost te igrale opala te u 2018. godini više nije bila među 100 najtraženijih igara na servisu App Store.

Sumnja se na predoziranje drogom

Policija je našla beživotno tijelo Colina Krolla u njegovom stanu na Manhattanu. Pored tijela pronašla je opojna sredstva te se vjeruje kako je CEO Trivije umro zbog predoziranja drogom, javlja TMZ.

“Danas smo saznali za smrt našeg dragog prijatelja i suosnivača Colina Krolla. S dubokom žalošću se s njim pozdravljamo i izražavamo sućut njegovoj obitelji i prijateljima“, napisao je HQ u izjavi.

S njim se na Twitteru oprostio i njegov prijatelj te poslovni suradnik Rus Yusupov, također jedan od osnivača HQ Trivije: “Teško sam primio vijest o smrti mog prijatelja i poslovnog suradnika Colina Krolla. Moje molitve idu njegovoj obitelji i svima koji su ga voljeli. Zauvijek ću ga pamtiti zbog njegovog velikog srca i dobre duše. Učinio je svijet i internet ljepšim mjestom za život. Počivao u miru“.

Pročitajte više