Upiši faks koji te priprema za tržište rada i studiraj uz financijsku potporu

Foto: PR

RIT Croatia je kampus američkog sveučilišta RIT koje je u svijetu prepoznato po uspješnom obrazovanju usmjerenom na razvoj buduće karijere studenta – drugim riječima, po međunarodno priznatim američkim studijima koji pripremaju studente za tržište rada. O kvaliteti studija svjedoče akreditacije, kao i više od 136 000 diplomanata diljem svijeta među kojima su i oni s hrvatskih kampusa. Koledž svake godine izdvaja više od 2,6 milijuna kuna za stipendije i financijske potpore studentima. Upisi su u tijeku, stoga se PRIJAVI čim prije! Prijava ne košta ništa, a možda te zainteresira!

Američki studiji koji studente pripremaju za tržište rada

Na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu RIT Croatia izvodi sljedeće američke visokoobrazovne studije: 

  • Informacijske tehnologije / Web and Mobile Computing - studij studente priprema za karijere u područjima kao što su programiranje, modeliranje baza podataka, razvoj i dizajn mobilnih i aplikacija za web
  • Međunarodno poslovanje – studij studente priprema za karijere u području globalnog marketinga financija i menadžmenta
  • Service Management – studij studente priprema za međunarodne karijere u području turizma, ugostiteljstva, hotelijerstva i poduzetništvu u uslužnim djelatnostima

Studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među kampusima RIT-a (Rochester i Dubai), međunarodno okruženje, fokus na praktično iskustvo i visok postotak zapošljavanja nakon diplomiranja samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia. Sveobuhvatna podrška i individualan pristup studentima koja uključuje nastavnike, akademske i karijerne savjetnike dodatan je razlog zbog kojeg RIT Croatia privlači veliki broj studenata željnih školovanja na inovativan način.

Do radnog iskustva uz jedinstveni program stručne prakse

Istraživanje koje je RIT Croatia nedavno proveo pokazuje da je za 80% učenika trećih i četvrtih razreda srednje škole u Hrvatskoj najvažniji faktor u odabiru visokoobrazovne institucije - pronalazak posla nakon diplome. Uz interaktivnu nastavu i primjenu teorije kroz rad na praktičnim primjerima, studenti RIT Croatia prolaze jedinstven program obvezne stručne prakse u trajanju od 800 sati u području odabranog studija. Taj program im omogućuje ne samo da steknu vrijedno radno iskustvo, nego im otvara prilike za zapošljavanje već tijekom studija. Ne čudi stoga što je i u protekloj, kriznoj godini, 88% diplomanata generacije 2020. pronašlo zaposlenje i/ili nastavilo s obrazovanjem u roku do šest mjeseci od diplomiranja!

Studiraj uz financijsku potporu – prijavi se odmah!

RIT Croatia redovito pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom koledžu. Također, svi kandidati koji su srednjoškolsko obrazovanje završili s odličnim uspjehom u svim razredima srednje škole, imaju automatski pravo na stipendiju u iznosu 4000 eura. 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia. Drugim riječima, šanse da osvojiš stipendiju su velike – stoga se prijavi čim prije!
 

Pročitajte više