UZNEMIRUJUĆE U Prelogu ubijena kujica: "Ustrijelio ju je iz čista mira"

U PETAK je u Prelogu ubijena kujica Lola.

Kako piše eMedjimurje, Lolina vlasnica svjedočila je smrti svoje ljubimice koju je ubio nepoznati muškarac.

"Ustrijelio je Lolu iz čista mira. Nisam bila svjesna što se događa dok nisam ugledala njega kako bježi. Čula sam pucanj i vidjela svoju Loliku kako leži u lokvi krvi. Lola nam je bila kao član obitelji, jako smo bili vezani za nju", rekla je Lolina vlasnica za eMedjimurje.

Bili su u šetnji s Lolom kad ju je muškarac ubio i pobjegao

Opisala je da su u petak popodne bili u šetnji s Lolom na livadi. Trogodišnju kujicu samo su nakratko ostavili samu, a za nekoliko trenutaka ostali su u potpunom šoku.

"Jedan čovjek je ustrijelio Lolu u prsa iz čista mira. Nisam bila svjesna što se događa dok nisam ugledala njega kako bježi. On misli da ga nismo vidjeli. Čula sam pucanj i vidjela svoju Loliku kako leži u lokvi krvi", ispričala je vlasnica ubijene kujice.

Nakon incidenta zvali su policiju koja je obavila očevid, a istraga je još uvijek u tijeku, što su potvrdili i u PU međimurskoj.

"U petak, 15. ožujka u podnevnim satima u Prelogu u produžetku Ulice Vladimira Nazora (na polju Krčevine) nepoznata osoba je pucanjem iz vatrenog oružja usmrtila psa mješanca. Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog dijela 'ubijanje ili mučenje životinja' nadležnom državnom odvjetniku. Kriminalistička istraživanja su u tijeku", rekli su iz međimurske policije.

Pročitajte više