Već osmi dan u Virovitičko-podravskoj županiji nema pozitivnih na koronavirus

Foto: Damir Špehar/Pixsell

NA području Virovitičko-podravske županije, već osmi dan zaredom nema pozitivnih na koronavirus, izvijestili su iz Stožera.

"Iako je danas 'dobro biti negativan', ostanite životno pozitivni, jer nakon kiše uvijek dolazi sunce. I nakon korona virusa doći će bolji dani... 
Sunce nas mami van, no nemojte da nas lijepo vrijeme zavara. Poštujte epidemiološke i sigurnosne upute, budite strpljivi, savjesni i odgovorni. Izdržali smo do sada, izdržimo i nadalje, jer ovo je bitka sviju nas. Ostanite doma, poštujte socijalni kontakt. 

Na području Virovitičko-podravske županije, zahvaljujući vama, već osmi dan zaredom nema pozitivnih na korona virus. Oboljelih je i nadalje dvoje, oni se nalaze u kućnoj samoizolaciji i više niti nemaju simptome bolesti COVID 19… Do sada je na području naše županije testirano 96 osoba, 94 nalaza su bila negativna...

U posljednja 24 sata, djelatnici Policijske uprave Virovitičko-podravske, na dežurnim punktovima u kontroli prometa zatekli su 3.985 osoba u 3.193 vozila. Od navedenih, njih 14 nije imalo propusnice… Provjerili su i 21 osobu poštuju li mjere samoizolacije. Svi su bili na svojim adresama… Svima vama koji poštujete epidemiološke i sigurnosne mjere, hvala vam. Izdržimo da bi živjeli", priopćili su.

Pročitajte više