Video: Velika tučnjava u zloglasnom američkom noćnom klubu



PO DRUGI puta u samo dva mjeseca, policija u Kaliforniji oduzela je dozvolu noćnom klubu Club Wet, i to nakon što je dobila snimku o masovnoj tučnjavi. Snimku je policija dobila preko YouTubea.

U kaotičnom incidentu koji se može vidjeti na snimci, došlo je do masovne tučnjave, a jedan od članova osiguranja kluba izvadio je nešto za što se smatra da bi mogao biti pištolj.

Noževi na plesnom podiju

Popularni klub zbog privremenog oduzimanja dozvole sljedećih 30 dana neće smjeti puštati glazbu niti imati DJ-a. Policija je također izrazila sumnju da se u klubu točilo razrijeđeno piće i da se u boce skupog pića sipalo jeftinije.

Klub je prošli put izgubio dozvolu krajem srpnja, i to nakon što je nekoliko ljudi izbodeno nožem na plesnom podiju.

Klub negira da ima problem

Snimka na YouTubeu pokazuje nekoliko tučnjava koje izbijaju na raznim mjestima u klubu, unatoč pokušajima osiguranja da uvede red. Može se čuti i kako pucaju boce.

Policija ima pravo oduzeti dozvolu klubovima, a kažu kako su to učinili zbog javne sigurnosti.

Club Wet pak negira da ima značajnih problema s nasiljem, i kažu kako je incident s YouTubea izoliran. Nitko nije ozlijeđen ni uhićen, a cijela je tučnjava trajala tri i pol minute. Također, tvrde da je član osiguranja mahao električnim pištoljem.

Pročitajte više