VIDEO Žrtve pokolja u Teksasu bile su djeca sa snovima, majke i bake, najbolji prijatelji i heroji

Screenshot: YouTube
 
UČENIK škole u Teksasu ubio je osam svojih kolega i dvije nastavnice. Neki su poginuli kao heroji, a svi su imali obitelji koje se pokušavaju nositi s tragedijom. 
 
Dimitrios Pagourtzis (17) ubio je svoje kolege i nastavnice u školi u Santa Feu. Dok policija pokušava utvrditi motiv za zločin, obitelji i prijatelji odaju počast svojim voljenima i pokušavaju se nositi s njihovim gubitkom. USA Today objavio je dirljivu snimku o tome tko su bile žrtve pokolja u Teksasu.
 
 
>>PUCNJAVA U ŠKOLI U TEKSASU Najmanje 10 mrtvih, objavljeno tko je napadač: "Imao je drugačiji plan"
 
"Ja sam roditelj 12-godišnjeg dječaka i 10-godišnje djevojčice. Moje srce je iščupano iz mene", rekao je jedan od očeva na komemoraciji žrtvama. "Svi su oni imali svoje obitelji, snove i priče", piše USA Today.
 
>>Sprovod nakon pokolja u Teksasu: Učenici iz Pakistana odlazak u SAD bio je najsretniji dan života
 
 
Sabika Sheikh bila je učenica na razmjeni iz Pakistana i željela je postati diplomatkinja: "Želim da svi znate tko je ona, kakvo joj je srce i koliko je hrabra", rekla je njena prijateljica.
 
 
Dječak žrtvovao svoj život da bi spasio druge učenike
 
Christian Riley Garcia poginuo je kao heroj. Učenici su ispričali njegovim roditeljima kako je držao vrata zatvorena kako bi spriječio ubojicu da uđe i kako bi njegovi prijatelji mogli pobjeći. Spasio je njihove živote žrtvujući svoj.
 
"Bio je moj najbolji prijatelj. Sve je činio za mene", rekla je njegova prijateljica.
 
 
 
Cynthia Tisdale i Ann Perkins obje su bile nastavnice na zamjeni. Obitelj i prijatelji opisali su ih kao predane majke i bake.
 
 
"Još uvijek ne mogu razmišljati o tome, ne mogu pričati o tome"
 
Angelique Ramirez obitelj je opisala kao svoju snagu, a najviše je značila svom mlađem bratu: "Uvijek je imala osmijeh na licu. Nikoga nije smatrala strancem".
 
 
I Kyle McLeod bio je prijatelj: "Još uvijek ne mogu razmišljati o tome. Preteško je. Ne mogu ni pričati o tome. Izgubio sam najboljeg prijatelja", rekao je njegov prijatelj.
 
 
 
 
Chris Stone, Shana Fisher i Kim Vaughn ubijeni su na prvom satu likovnog. Ubijen je i učenik Jared Black. Njegova obitelj rekla je da je volio stripove, crtanje, i bio je dijete u srcu.
 
 
 

Pročitajte više