Vodatel/e TV na sajmu IFA u Berlinu

NA SAJMU potrošačke elektronike, koji se održava u Berlinu od 02. do 07. rujna 2005. godine, sudjeluje tvrtka Vodatel sa svojom novom uslugom, eTV, odnosno Internet televizija.

Budući da je naglasak IFA Berlin sajma Business to Business tržište, Vodatel/eTV će posebnu pažnju posvetiti prezentaciji centralnog multimedijalnog uređaja eTV Media Centra te Media Centra GUI za Linux što je grafičko sučelje koje služi za upravljanje multimedijalnim sadržajima.

Također, predstavit će se i DRM (Digital Rights Management), rješenje izrađeno u eTV produkciji. To je rješenje sigurne distribucije licenciranih digitalnih sadržaja.

eTV će na IFI biti prisutan zajedno sa partnerom Astra- satelitskim sustavima, u halu 26, štand broj 117. eTV je televizija kakvu ćemo gledati u budućnosti, a objedinjuje eTV Media Centar sa čitavim nizom interaktivnih usluga kao što su videoteka u vlastitom domu, gledanje nekoliko stotina digitalnih TV kanala, Internet i elektronička pošta na TV-u, pauziranje i vraćanje live televizije te još brojne druge inovacije.

Pročitajte više