UZNEMIRUJUĆI VIDEO Vozača u SAD-u ubili policajci, snimka je išla uživo na Facebooku

Screenshot: Facebook/NBC

POLICAJCI u saveznoj državi Tennessee ubili su u četvrtak vozača za kojeg tvrde da ih je pokušao pregaziti, a sve je snimio uživo na Facebooku, prenosi NBC News.

Savezni istražni ured Tennesseeja (TBI) izjavio je da je Rodney James Hess (36) parkirao vozilo kod rampe na autocesti te barem dva puta pokušao pregaziti prisutne policajce.



Ne vidi se što se točno dogodilo


Zatim je barem jedan od zamjenika lokalnog šerifa upucao Hessa kroz vjetrobransko staklo, stoji u izvješću. Hess je prevezen u bolnicu gdje je kasnije umro.

U jednoj od dvije snimke koje je objavio na Facebooku čuje se kako govori policiji: "Trebam razgovarati s vašim nadređenima i izaći ću". Zatim se počinje kretati i čuju se pucnjevi. Na snimci se ne vidi što se točno dogodilo u trenutku kada su ispaljeni meci.

"Bio je otac, sin i marljiv radnik"

Hessov rođak potvrdio je da je upravo on snimio video. TBI trenutno istražuje snimku i slučaj.

Glasnogovornik TBI-a Josh DeVine izjavio je: "Iako smo svjesni da video postoji, ne možemo potvrditi njegovu autentičnost. Pregledat ćemo ga kao mogući dokaz i utvrditi ima li dokaznu vrijednost".

"Rodney je bio otac, sin i marljiv radnik. Patio je od psihičke bolesti, ali bio je funkcionalan član društva. Činio je sve za svoju djecu", rekao je Hessov rođak Donald.

Pročitajte više